Apple: “Cutremurul din Japonia nu ne-a afectat”

Autor: Roxana Cristea Postat la 21 aprilie 2011 16 afişări

Dupa mai multe saptamani de speculatii ale analistilor despre cum a fost afectat lantul de productie al Apple dupa devastatorul cutremur din Japonia, oficialii companiei au precizat ca Apple nu a fost afectata.

Tim Cook, seful de operatiuni din cadrul Apple a spus ca rezultatele financiare obtinute in ultimul trimestru au aratat ca lantul de productie al companiei nu a fost afectat in niciun fel de cutremur si tsunami. Apple primeste sute de obiecte din Japonia, de la LCD-uri, drivere optice, chipuri de memorie si carcase, potrivit lui Cook.

"Nu am vrut sa intrerupem relatiile cu furnizorii nostri din Japonia deoarece lucram cu ei de mult timp si sunt de incredere", a declarat Cook, citat de wsj.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
cutremur,
Japonia
/actualitate/apple-cutremurul-din-japonia-nu-ne-a-afectat-8179532
8179532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.