Apple, cel mai ABRUPT declin pe bursă din ultimii patru ani. De ce se tem investitorii în privinţa iPhone-ului

Postat la 06 decembrie 2012 12 afişări

Acţiunile Apple au scăzut cu peste 6% la New York, cel mai abrupt declin înregistrat de companie din 2008, ştergând aproape 35 miliarde de dolari din capitalizare.

Investitorii se tem că iPhone-ul ar putea pierde teren în China în favoarea Nokia, în paralel cu ascensiunea Google pe piaţa tabletelor.

Apple a închis miercuri la New York în coborâre cu 6,4%, cel mai abrupt declin înregistrat de companie în ultimii patru ani. Preţul acţiunilor companiei a scăzut la 538,79 dolari, capitalizarea coborând cu 34,9 miliarde dolari, la 506 miliarde dolari, transmite Bloomberg.

Pe ansamblul acestui an, acţiunile Apple afişează o ascensiune de 33%.

Titlurile companiei au atins pe 21 septembrie recordul istoric de 705,07 dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ABRUPT,
Apple,
investitorii
/actualitate/apple-cel-mai-abrupt-declin-pe-bursa-din-ultimii-patru-ani-de-ce-se-tem-investitorii-in-privinta-iphone-ului-10374307
10374307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.