Apple a vândut întregul stoc de telefoane iPhone 7 Plus şi iPhone 7, versiunea Jet Black

Postat la 15 septembrie 2016 347 afişări

Stocurile iniţiale ale noilor telefoanele iPhone 7 Plus, dar şi versiunea Jet Black a lui iPhone 7 s-au vândut în întregime, dar clienţii pot plasa comenzi online pentru modelul dorit, anunţă reprezentanţii companiei Apple, citaţi de Reuters.

Apple a vândut întregul stoc de telefoane iPhone 7 Plus şi iPhone 7, versiunea Jet Black

 Cererea pentru noul telefon cu ecran mai mare şi aparat foto mai bun, dar fără mufă pentru căşti a întrecut aşteptările. Compania nu a publicat vânzările din primul weekend pentru ultimele modele lansate în San Francisco, susţinând că cifrele reflectă mai mult aprovizionarea şi nu cererea.

Decizia a ridicat semne de întrebare pe Wall Street, unde mai mulţi se tem că vânzările iPhone ar putea scădea, însă companiile de telecomunicaţii Sprint şi T-Mobile au declarat că primesc multe precomenzi pentru iPhone 7.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.