Aplicaţie nouă lansată de ANCOM

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 12 octombrie 2014 87 afişări

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a lansat o aplicaţie pentru testarea şi monitorizarea calităţii serviciului de acces la internet de către abonaţii operatorilor de telefonie fixă şi mobilă.

Aplicaţie nouă lansată de ANCOM

Utilizatorii vor putea măsura viteza de transfer a datelor, întârzierea de transfer, variaţia întârzierii de transfer şi rata pierderii de pachete prin raport cu cele ofertate de furnizor. Disponibilă la www.netograf.ro, aplicaţia a fost deschisă publicului spre testare, fiind în etapa în care este populată cu ofertele de internet ale furnizorilor de servicii de acces la internet.

Utilizatorii de internet din România "vor putea să constate nu doar dacă serviciul de internet pe care îl au se ridică la calitatea promisă, ci şi să compare parametrii înregistraţi cu cei obţinuţi de abonaţii altor furnizori", a declarat preşedintele ANCOM, Cătălin Marinescu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aplicatie-noua-lansata-de-ancom-13378196
13378196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.