Apelul Crucii Rosii pentru ajutorarea persoanelor izolate de zapada

Postat la 11 februarie 2012 76 afişări

Aproximativ 3 tone de alimente si paine vor fi directionate de Crucea Rosie, in cursul zilei de sambata, catre judetele Buzau si Ialomita, afectate de caderile masive de zapada.

Circa 1 400 de kg de alimente (ulei, malai, paste fainoase, conserve si paine) vor fi directionate cu un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor in zonele inzapezite din judetul Ialomita, comunele Mirosesti si Cacova. Un alt transport de 1.450 de kg de alimente vor fi distribuite cu sprijinul elicoperului Ministerului Apararii Nationale in judetul Buzau in localitatile Boldu si Cochirleanca.

In perioada urmatoare, toate alimentele existente in depozitele Bancii de Alimente vor fi donate catre zonele izolate de zapada. Pentru a sustine in continuare persoanele afectate de caderile masive de zapada, care nu isi pot procura singure hrana, Crucea Rosie Romana lanseaza un apel umanitar de urgenta.

Persoanele care vor sa contribuie cu alimente greu perisabile pot face donatii prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii în toate magazinelor din retelele Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa.

De asemenea, se pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane sau in conturile acesteia. Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apelul-crucii-rosii-pentru-ajutorarea-persoanelor-izolate-de-zapada-9226788
9226788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.