Apartamente de 2 si 3 camere in Capitala, vandute la executari silite cu preturi de la 27.000 de euro

Postat la 29 septembrie 2010 23 afişări

Bancile au inceput sa apese pedala acceleratiei in cazul executarilor silite: au mai coborat si preturile de pornire, in anumite cazuri, unele dau credite pentru cei care vor sa cumpere astfel de proprietati sau chiar si creante, iar altele au devenit abia acum atente la modalitatea de comunicare a licitatiilor si isi pun site-urile la punct, pentru ca ofertele sa poata fi gasite mai usor.

Acum, in oferta bancilor se pot gasi apartamente cu doua sau trei camere in Bucuresti, uneori chiar in centru, la preturi incepand de la 27.000 de euro. Exista si case cu ceva teren in Bucuresti, care sunt scoase la vanzare la preturi pornind de la 53.000 de euro.

Cititi mai multe despre preturile locuintelor pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apartamente-de-2-si-3-camere-in-capitala-vandute-la-executari-silite-cu-preturi-de-la-27-000-de-euro-7431434
7431434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.