APAPR: Noile modificări aduse OUG 114 sunt un pas în direcţia bună. Banii colectaţi vor putea fi investiţi în mai multe sectoare, contribuind la dezvoltarea României

Postat la 30 mai 2019 99 afişări

APAPR: Noile modificări aduse OUG 114 sunt un pas în direcţia bună. Banii colectaţi vor putea fi investiţi în mai multe sectoare, contribuind la dezvoltarea României

Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) se declară mulţumită de modificările aduse ordonanţei de urgenţă 114 şi anunţă că sunt în pas în direcţia bună.

APAPR spune că măsura diversificării investiţiilor reprezintă un beneficiu important, atât pentru economie, cât şi pentru veniturile viitoare ale românilor, pentru că banii colectaţi în conturile lor de pensii private vor putea fi investiţi profitabil în mai multe sectoare, contribuind la dezvoltarea României.

„În urma dialogului şi a consultărilor care au avut loc între Ministerul de Finanţe, ASF şi reprezentanţii administratorilor de fonduri private de pensii din România în ultima perioadă, prevederile OUG 114 cu privire la Pilonul 2 de pensii au fost modificate astfel încât să includă condiţii îmbunătăţite, în comparaţie cu cadrul legal creat iniţial de actul legislativ menţionat”, anunţă APAPR.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
bani,
colectare,
contributie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.