Anunţul ministrului Sănătăţii despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose, care a suferit un „infarct extins”

Postat la 26 martie 2019 308 afişări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi seară că fostul premier Mihai Tudose este ”în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

Anunţul ministrului Sănătăţii despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose, care a suferit un „infarct extins”

”Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenţionale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în periocol, pentru că orice pacient cu infarct are viaţa pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea.

 

Ea a mai spus că fostul premier este în salon şi va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.

 

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă marţi la spital, după ce ar fi suferit un infarct, au precizat pentru MEDIAFAX surse din ProRomânia.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.