Anunţul făcut de Wizz Air: ce primeşte fiecare client care cumpără astăzi un bilet online

Autor: Ioana Matei Postat la 12 aprilie 2016 2056 afişări

Anunţul făcut de Wizz Air: ce primeşte fiecare client care cumpără astăzi un bilet online

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că fiecare client care achiziţionează online un bilet astăzi, 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preţ, până la maximum şase bilete, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. Promoţia început la ora 00:00 şi se va încheia la miezul nopţii (CET), pe 12 aprilie.

Oferta se aplică doar biletelor cumpărate online, pe wizzair.com, iar fiecare bilet include un loc alocat şi un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoţie, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu.

“Modalitatea ideală de a întâmpina sezonul de călătorii care urmează este o ofertă foarte bună, iar WIZZ este bucuroasă să aibă rolul companiei care vă oferă întotdeauna ceea ce doriţi. Cele mai scăzute tarife, serviciile de calitate la bord şi altele adiţionale, dacă doriţi. Destinaţiile noastre sunt mult prea distractive să fie vizitate de unul singur, aşa că vă invităm să veniţi cu un prieten, pentru doar jumătate din preţul biletului”, a declarat Johan Eidhagen, chief marketing officer Wizz Air.

Promoţia Wizz Air se va desfăşura doar pe 12 aprilie, între orele 00:00 şi 24:00 CET (între ora 01.00 a României pe 12 aprilie şi 01.00 pe 13 aprilie). Trebuie achiziţionate minimum două locuri, iar reducerea de 50% se aplică fiecărui al doilea loc achiziţionat în acelaşi moment, ca parte din aceeaşi rezervare şi pe acelaşi zbor. Tariful include taxele obligatorii şi un bagaj mic de cabină (max 42*32*25 cm). Taxa de administrare a plăţii va fi plătită integral pentru fiecare bilet. Bagajele mari de cabină, bagajele de cală şi alte servicii/produse opţionale nu fac parte din promoţie şi vor fi tarifate separat chiar dacă sunt achiziţionate pentru un loc cu discount. Biletele cumpărate trebuie folosite împreună şi nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervările care includ mai mult de şase (6) pasageri. Numărul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. Sunt excluse şi rezervările efectuate prin call center.

Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-wizz-air-ce-primeste-fiecare-client-care-cumpara-astazi-un-bilet-online-15238131
15238131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.