ANUNTUL făcut de Vodafone: Biblioteca Digitală pentru 30.000 de elevi din România

Postat la 19 noiembrie 2013 330 afişări

Două sute de licee din România au acum acces la titluri din literatură străină şi autohtonă prin intermediul programului Biblioteca Digitală lansat de Vodafone. Treizeci de mii de elevi vor putea descărca gratuit opere ale marilor scriitori direct pe telefonul mobil sau pe tabletă, prin scanarea codului QR.

ANUNTUL făcut de Vodafone: Biblioteca Digitală pentru 30.000 de elevi din România

Biblioteca Digitală oferă opere ale unor autori precum I.L. Caragiale, Mihai Eminescu, George Coşbuc, Alphonse Daudet, Jules Verne şi Virginia Woolf. Până în prezent, elevii din România au realizat peste 11.000 de descărcări, cele mai căutate titluri fiind “Gramatica limbii engleze”, “Hărţi Judeţe în România” şi “1001 de nopţi”.

Programul este valabil în două de licee din Bucureşti, Sibiu, Focşani, Ploieşti, Timişoara, Bacău, Iaşi, Alba Iulia şi Arad. Vodafone intenţionează să extindă proiectul Biblioteca Digitală pentru a include alte şapte oraşe, printre care se numără Braşov şi Constanţa.

În categoria liceelor care au primit acces la program sunt incluse şi Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, Colegiul Naţional I. L. Caragiale, Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Colegiul Naţional Iulia Haşdeu, Şcoala Centrală şi Colegiul Naţional Ion Creangă.

Iniţiativa lansată de Vodafone în parteneriat cu BookLand şi McCann Erickson România conţine o sută de titluri din categoriile Beletristică, Dezvoltare personală, Istorie şi Mitologie, Limbi străine, Ştiinţă, Teatru, Poezie şi Artă.

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a înregistrat în primul semestru al anului fiscal 2013-2014 (perioada aprilie-septembrie) venituri din servicii de 352,9 milioane euro, în scădere cu 3,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-vodafone-biblioteca-digitala-pentru-30-000-de-elevi-din-romania-11707094
11707094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.