Anunţul făcut astăzi de RCS&RDS. Ce trebuie să ştie clienţii de la 1 aprilie

Postat la 23 martie 2016 2561 afişări

Anunţul făcut astăzi de RCS&RDS. Ce trebuie să ştie clienţii de la 1 aprilie

 Clienţii RCS&RDS vor avea acces de la 1 aprilie la internet mobil în zonele în care reţeaua Digi Mobil nu are acoperire dacă vor plăti 1,7 euro pe lună, tarif pentru care vor primi un pachet de 100 MB de date prin reţeaua Vodafone, a anunţat compania de cablu.

 “Începând cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa două opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional care vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil. Opţiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Opţiunea Plus150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Opţiunea Plus150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus)”, conform datelor comunicate de operator.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-astazi-de-rcs-rds-ce-trebuie-sa-stie-clientii-de-la-1-aprilie-15141752
15141752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.