Anunţ oficial. Ciucă, votat pentru a fi premier PNL şi şeful delegaţiei de negociere cu PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 noiembrie 2021 79 afişări

Nicolae Ciucă a fost votat în unanimitate să fie susţinut de PNL pentru a fi premier şi şef al delegaţiei de negociere cu PSD şi UDMR. Anunţul a fost făcut de doi dintre prim-vicepreşedinţii partidului, în absenţa lui Florin Cîţu.

Anunţ oficial. Ciucă, votat pentru a fi premier PNL şi şeful delegaţiei de negociere cu PSD

„În unanimitate, la propunerea preşedintelui partidului, a lui Florin Cîţu, a fost votat Nicolae Ciucă. A fost un vot în unanimitate. A mai fost o propunere - ca şeful delegaţiei de negociere a fost votat Nicolae Ciucă”, a anunţat Gheorghe Flutur.

El precizează că joi, la ora 16.00, la Palatul Parlamentului, va avea loc o nouă întâlnire cu liderii PSD şi UDMR.

„Estimăm joi viitoare să avem vot în plenul Parlamentului”, adaugă prim-vicepreşedintele PNL.

La rândul său, Rareş Bogdan, spune că speră ca liderii PSD să aibă înţelepciunea să îl accepte pe Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier pentru următoarele 18 luni.

PSD a votat să susţină ca Marcel Ciolacu să fie primul premier.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
flutur,
bogdan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.