Anunţ ISTORIC din interiorul PSD! Proiectul fabulos la care se lucrează pe ascuns: "Vom investi 18 milioane de euro!"

Postat la 18 iulie 2017 80 afişări

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, susţine că vrea să meargă până la capăt şi să readucă Rapidul pe harta importantă a fotbalului românesc. Tudorache spune că a obţinut chiar şi promisiunea unui sponsor din Liga 1 că se va implica.

Anunţ ISTORIC din interiorul PSD! Proiectul fabulos la care se lucrează pe ascuns: "Vom investi 18 milioane de euro!"

Primăria Sectorului 1 vrea să liciteze pentru marca Rapid, la iniţiativa lui Dan Tudorache. Acesta îşi doreşte să readucă echipa în prim-planul fotbalului românesc. Edilul din sectorul 1 se bucură şi de susţinerea lui Liviu Dragnea, care a declarat că în proiect s-ar putea implica chiar şi Primăria Capitalei. Tudorache speră să atragă şi sponsori şi spune că a vorbit deja cu o companie care bagă bani la o echipă din Liga 1:

"Eu voi merge în acest proiect, indiferent dacă voi avea susţinerea AFC Rapid sau Mişcarea Feroviară. Am vrut să-i aduc pe toţi la masă, să fie unitate. Mergând pe stradă, mulţi locuitori din sectorul 1 mi-au cerut să mă implic. Până când eu voi pleca de la Primărie, poate va veni un investitor. Bugetul nostru poate fi insuficient pentru înalta performanţă. Caut sponsori încă de acum pentru viitori ani. Am găsit deja un sponsor, care oferă un buget considerabil unei echipe din Liga 1 acum. Când se va termina contractul, ni se va alătura nouă”, a declarat Dan Tudorache la DolceSport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.