Anunţ îngrijorător al meteorologilor. Prognoza meteo pentru weekend, pe litoral, la munte şi la Bucureşti

Postat la 20 iunie 2015 2701 afişări

Anunţ îngrijorător al meteorologilor. Prognoza meteo pentru weekend, pe litoral, la munte şi la Bucureşti

Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în cursul zilei în vest, centru şi nord, dar şi la munte, iar spre seară şi noaptea, local în restul teritoriului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 şi 28 de grade şi vor caracteriza o vreme răcoroasă în regiunile intracarpatice, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai ridicate pe litoral.

PROGNOZA METEO PENTRU SÂMBĂTĂ ŞI DUMINICĂ, PE LITORAL, LA MUNTE ŞI ÎN BUCUREŞTI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
litoral,
munte,
prognoza meteo
/actualitate/anunt-ingrijorator-al-meteorologilor-prognoza-meteo-pentru-weekend-pe-litoral-la-munte-si-la-bucuresti-14476481
14476481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.