Antonie Solomon, CONDAMNAT la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită

Postat la 11 iulie 2013 48 afişări

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul de corupţie, potrivit unei decizii luate joi de instanţa supremă, aceeaşi pedeapsă fiind dispusă în cazul omului de afaceri Cornel Penescu.

Antonie Solomon, CONDAMNAT la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită

 Conform hotărârii instanţei, Solomon, în prezent senator PPDD, a fost condamnat la trei ani de închisoare şi trei ani de interzicere a unor drepturi, pentru luare de mită.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţei (ICCJ) a dispus condamnarea fostului primar şi la un an de închisoare pentru fals intelectual, acesta urmând să execute pedeapsa cea mai grea, respectiv trei ani de închisoare şi trei ani de interzicere a unor drepturi.

Tot în cazul lui Solomon, instanţa a dispus confiscarea sumei de 50.000 de euro, reprezentând suma luată de acesta drept mită.

Cornel Penescu a primit tot trei ani de închisoare cu executare, pentru dare de mită.

Dragoş George Stancu a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită. Instanţa a stabilit în cazul acestuia un termen de încercare de trei ani şi şase luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonie-solomon-condamnat-la-3-ani-de-inchisoare-cu-executare-pentru-luare-de-mita-11117087
11117087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.