Antonescu: Ciorbea are şanse să fie validat în conducerea ASF, ne pare rău că pierdem un senator

Postat la 26 martie 2014 34 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că Victor Ciorbea ar avea şanse să fie validat în conducerea ASF, pentru care şi-a exprimat dorinţa de a candida, menţionând că liberalilor le pare rău că pierd un senator.

Antonescu: Ciorbea are şanse să fie validat în conducerea ASF, ne pare rău că pierdem un senator

 Antonescu a fost întrebat dacă Victor Ciorbea va fi susţinut de PNL pentru a face parte din conducerea ASF.

Liderul PNL a precizat că nu este vorba de susţinere din partea partidelor, deoarece nu s-ar mai merge pe formula ca un partid sau altul să facă numiri în conducerea ASF.

"Domnul Ciorbea vrea pur şi simplu să îşi depună CV-ul, ca să spun aşa, să meargă să lucreze acolo. Din punctul nostru de vedere, un om care a fost prim-ministru, care a primar general al Capitalei, care a fost lider de mare sindicat, pe vremea când existau mari sindicate, care este dublat şi de o pretigioasă experienţă juridică şi de magistrat, are şanse (de a fi validat în conducerea ASF, n.r.), nu noi decidem. (...) Nouă ne pare rău că pierdem un senator, un om politic cu experienţa domnului Ciorbea, dar, dacă asta este opţiunea domniei sale, nu o împiedicăm", a declarat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-ciorbea-are-sanse-sa-fie-validat-in-conducerea-asf-ne-pare-rau-ca-pierdem-un-senator-12338456
12338456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.