Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt după 12 ani de relaţie şi cere custodia copiilor

Postat la 20 septembrie 2016 352 afişări

Actriţa americană Angelina Jolie a intentat divorţul de Brad Pitt, după 12 ani în care au fost împreună, aceasta solicitând în instanţă custodia celor şase copii ai cuplului, invocând ca motiv al separării "diferenţe ireconciliabile", informează TMZ.

Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt după 12 ani de relaţie şi cere custodia copiilor

După informaţiile pe surse se pare că Angelina Jolie a depus deja documentele la tribunal, citând drept cauză "diferenţe ireconciliabile". Cei doi actori sunt împreună din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Jolie ar fi cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Jolie nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici.

Jolie este reprezentată în instanţă de avocata Laura Wasser şi nu a solicitat suport marital şi pensie alimentară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.