Angela Merkel: Ipoteza prăbuşirii intenţionate a avionului, "dincolo de orice imaginaţie"

Autor: Mihai Draghici Postat la 26 martie 2015 34 afişări

Informaţiile privind prăbuşirea intenţionată de către copilot a avionului Germanwings conferă tragediei o "dimensiune de neînţeles", a afirmat cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

"Noile informaţii conferă tragediei o dimensiune pur şi simplu de neînţeles", a declarat Merkel, potrivit publicaţiei Der Spiegel.

"Aşa ceva merge dincolo de orice ne-am putea imagina. Vom face totul pentru a ajuta la investigaţie", a subliniat Merkel.

Procurorii francezi suspectează că Andreas Lubitz, copilotul avionului Airbus A320 al Germanwings, a prăbuşit aeronava deliberat, într-un act sinucigaş soldat cu 150 de morţi. Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei. Aeronava a căzut în zona Barcelonnette, situată în provincia Haute Provence.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
AVION,
ANCHETĂ
/actualitate/angela-merkel-ipoteza-prabusirii-intentionate-a-avionului-dincolo-de-orice-imaginatie-14063119
14063119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.