Angela Merkel, din nou cea mai puternică femeie din lume

Postat la 26 august 2011 10 afişări

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, este din nou cea mai puternică femeie din lume, devasând-o pe secretarul american de stat Hillary Clinton şi pe preşedintele Braziliei Dilma Rousseff, potrivit topului pe 2011 alcătuit de editorii revistei Forbes, informează AFP.

Aceasta este pentru a patra oară în ultimii cinci ani când Angela Merkel ocupă prima poziţie în acest clasament anual , dominat de femei de afaceri şi de americance. În 2010, ea a fost "detronată" de Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii. Cele mai puternice 100 de femei din lume, potrivit Forbes, se ocupă de politică, afaceri, organizaţii de caritate sau lucrează în mass-media. În top 100 se regăsesc însă şi artiste, precum excentrica Lady Gaga, care, la vârsta de 25 de ani, este cea mai tânără dintre femeile incluse în această listă şi ocupă poziţia a 11-a.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
top,
merkel,
femei,
putere,
germania
/actualitate/angela-merkel-din-nou-cea-mai-puternica-femeie-din-lume-8654314
8654314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.