Angajatii RATB au suspendat greva de solidaritate. Metroul nu circula pana la ora 12.00

Postat la 01 iunie 2010 6 afişări

Greva de solidaritate a unor angajati de la RATB a fost suspendata la ora 6.00, dupa doua ore in care majoritatea troleibuzelor si tramvaielor nu au iesit pe trasee, a declarat, marti dimineata, presedintele Uniunii Sindicatelor din Transportul Public Local, Vasile Pietrariu.

Liderul sindical a spus ca angajatii pe care ii reprezinta au reluat lucrul dupa doua ore de greva, din cauza presunilor asupra lor venite din partea administratiei.

"Toti angajatii care au anuntat greva de solidaritate marti au fost inlocuiti cu colegi de la alt sindicat care erau liberi marti. E regretabil ca ceilalti colegi au fost imptriva si ca s-au suplimentat liniile cu autobuze, e regretabil ca acestia au sabotat greva", a spus Pietrariu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
metrou,
protest,
sindicalisti,
solidaritate,
RATB
/actualitate/angajatii-ratb-au-suspendat-greva-de-solidaritate-metroul-nu-circula-pana-la-ora-12-00-6234516
6234516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.