Angajaţii ANT nu mai pot folosi mobilele; abonamentele au fost suspendate în urmă cu două săptămâni

Autor: Liviu Iancu Postat la 26 martie 2013 10 afişări

Angajaţii Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), coordonată de ministrul delegat pentru IMM şi turism Maria Grapini, nu mai pot folosi telefoanele mobile din data de 12 martie, pentru că abonamentele le-au fost suspendate deoarece nu există un contract între ANT şi operatorul de telefonie.

Angajaţii ANT nu mai pot folosi mobilele; abonamentele au fost suspendate în urmă cu două săptămâni

Angajaţii Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), coordonată de ministrul delegat pentru IMM şi turism Maria Grapini, nu mai pot folosi telefoanele mobile din data de 12 martie, pentru că abonamentele le-au fost suspendate deoarece nu există un contract între ANT şi operatorul de telefonie. Astfel, salariaţii ANT, care se ocupă printre altele de promovarea României în afara ţării, nu mai pot utiliza telefoanele mobile de serviciu. Ei nu mai pot nici suna şi nici primi apeluri. De pe telefoanele fixe din instituţie nu mai pot fi apelate numere de telefon internaţionale. Totodată, de pe telefoanele fixe din ANT nu mai pot fi apelate nici numere de telefon mobil din ţară. Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT), înfiinţată printr-o hotărâre de guvern intrată în vigoare în ianuarie 2013, are în jur de 150 de angajaţi. ANT este în subordinea Ministerului Economiei şi este coordonată de Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, turism şi mediul de afaceri. Până la înfiinţarea ANT abonamentele de telefonie mobilă erau plătite de Ministerul Economiei.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
ANT,
mobile,
refuz,
abonamente
/actualitate/angajatii-ant-nu-mai-pot-folosi-mobilele-abonamentele-au-fost-suspendate-in-urma-cu-doua-saptamani-10691484
10691484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.