Andy Murray ajunge în prima finală pe zgură din ultimii 7 ani

Autor: Rafael Hekman Postat la 06 mai 2023 58 afişări

Andy Murray ajunge în prima finală pe zgură din ultimii 7 ani

Pentru prima dată din 2016, Andy Murray va lupta pentru un titlu într-un turneu pe zgură, de data aceasta la o competiţie ATP Challenger, la Aix-En-Provence, în Franţa.

În urmă cu şapte ani, Murray a jucat finala de la Madrid, a câştigat la Roma şi a jucat şi o finală la Roland Garros. Sezonul acesta, el a fost eliminat în primul tur la Monte Carlo şi Madrid şi a optat să participe la evenimentul ATP Challenger de la Aix-En-Provence, în Franţa, după ce a primit un wild card.

În primul tur, fostul număr 1 mondial s-a confruntat cu Gael Monfils şi a reuşit să câştige meciul în două seturi.

Ulterior, l-a învins în trei seturi pe Laurent Lokoli şi, de asemenea, l-a surclasat pe cel mai bine clasat adolescent din circuitul ATP, Luca van Assche. În semifinale, Murray l-a înfruntat pe fostul lider mondial la juniori, Harold Mayot, cu 7-5, 6-1, pentru a se califica în finala turneului ATP Challenger de la Aix-En-Provence, unde îl va întâlni pe cel mai bine clasat dintre favoriţi, americanul Tommy Paul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
andy murray,
challenger,
tommy paul

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.