Anchetatorii suspectează că la News Corp au fost comise infracţiuni grave

Postat la 17 februarie 2012 15 afişări

Anchetatorii care se ocupă de presupusele acte de corupţie de la publicaţiile britanice aparţinând News Corp suspectează că s-au plătit peste 100.000 de euro unor ofiţeri de poliţie şi oficiali publici, a declarat o sursă familiară cu ancheta.

"Nu este vorba despre surse sau cheltuieli", a declarat miercuri o persoană apropiată investigaţiei, respingând afirmaţiile potrivit cărora jurnaliştii ar fi fost penalizaţi pentru că au luat masa cu sursele lor, informează Financial Times, în ediţia electronică. "Aceasta este o anchetă privind presupuse infracţiuni grave comise pe o perioadă de timp semnificativă", a adăugat aceasta. "Aceasta implică plăţi în valoare de zeci de mii de lire sterline pe an timp de câţiva ani către oficiali publici (...). În total este vorba despre o sumă cu şase cifre", a adăugat sursa citată.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scandal,
anchetatori,
news corp,
infractiuni
/actualitate/anchetatorii-suspecteaza-ca-la-news-corp-au-fost-comise-infractiuni-grave-9243785
9243785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.