Anchetă la Jilava, după ce Gigi Becali a găsit 1.000 de euro în buzunarul unei perechi de pantaloni

Postat la 06 august 2013 147 afişări

Penitenciarul Jilava a început o anchetă internă, după ce Gigi Becali a anunţat că a găsit în buzunarul unei perechi de pantaloni 1.000 de euro, bani pe care i-a predat agentului supraveghetor.

Anchetă la Jilava, după ce Gigi Becali a găsit 1.000 de euro în buzunarul unei perechi de pantaloni

 Potrivit unor surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Gigi Becali a anunţat agentul supraveghetor al secţiei de deţinere, în 1 august, că într-o pereche de pantaloni a găsit două bancnote de câte 500 de euro.

În urma sesizării a fost întocmit un raport de eveniment, iar la nivelul Penitenciarului Jilava a fost declanşată o anchetă internă, pentru a se stabili cum au ajuns banii în buzunarul pantalonilor lui Gigi Becali.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Monica Pană, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la data de 1 august "o persoană privată de libertate aflată în custodia Penitenciarului Jilava a anunţat că a găsit în buzunarul unui obiect de îmbrăcăminte două bancnote, pe care le-a predat agentului supraveghetor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ancheta-la-jilava-dupa-ce-gigi-becali-a-gasit-1-000-de-euro-in-buzunarul-unei-perechi-de-pantaloni-11215096
11215096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.