Anchetă a Poliţiei Braşov, după ce un copil de nouă ani a murit acasă, la scurt timp după externare

Postat la 15 mai 2014 48 afişări

Poliţiştii braşoveni au deschis o anchetă, după ce familia unui copil de nouă ani, din Săcele, care a murit acasă, joi dimineaţă, la scurt timp după ce a fost externat din spital, a informat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Anchetă a Poliţiei Braşov, după ce un copil de nouă ani a murit acasă, la scurt timp după externare

 Potrivit sursei citate, copilul în vârstă de nouă ani a fost internat, între 5 şi 12 mai, în două unităţi spitaliceşti din judeţul Braşov.

Copilul a fost externat ultima oară din Spitalul de Boli Infecţioase, cu "stare generală bună", unde fusese internat pentru că avea varicelă, însă sufera şi de alte afecţiuni, având glicemie foarte ridicată şi obezitate.

Joi dimineaţă, copilul a murit la locuinţa sa din Săcele, părinţii acestuia sesizând imediat Poliţia Braşov, care a început o anchetă în acest caz.

Preşedintele Asociaţiei Pacienţilor, Vasile Barbu, a declarat, joi, referindu-se la cazul copilului de nouă ani care a murit acasă la scurt timp după externare, că "este foarte clar că a fost o neglijenţă din partea medicului curant".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ancheta-a-politiei-brasov-dupa-ce-un-copil-de-noua-ani-a-murit-acasa-la-scurt-timp-dupa-externare-12627448
12627448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.