Anca Danilescu preia conducerea departamentelor de Dreptul Muncii şi Imobiliar în cadrul Zamfirescu Racoţi Predoiu

Autor: Ioana Mihai Postat la 31 octombrie 2011 190 afişări

Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) modifică managementul departamentelor de Dreptul Muncii şi Imobiliar, începând cu data de 1 noiembrie, 2011. Conducerea acestor arii de practică este transferată către Anca Danilescu, partener in cadrul ZRP.

Lucian Danilescu, fostul coordonator al acestor două departamente, urmează să se dedice unor proiecte personale, decizie luată şi susţinută de către partenerii ZRP.

"Dreptul muncii şi Dreptul imobiliar sunt două arii de practică strategice ale firmei, iar Anca Danilescu a preluat deja coordonarea echipelor. îi dorim lui Lucian Danilescu succes în proiectele sale viitoare", a declarat Stan Tîrnoveanu, managing partener Zamfirescu Racoţi Predoiu.

La rândul său, Lucian Danilescu şi-a exprimat dorinţa ca, pe viitor, firma de avocaţi pe care o va înfiinţa, să dezvolte raporturi de conlucrare profesională cu ZRP, firmă la care a debutat şi s-a format în această profesie.Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu a înregistrat anul trecut venituri de 3,4 milioane de euro, în creştere faţă de 2009 (3,1 milioane de euro) şi un profit de 1,6 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anca-danilescu-preia-conducerea-departamentelor-de-dreptul-muncii-si-imobiliar-in-cadrul-zamfirescu-racoti-predoiu-8920531
8920531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.