Analistul Radu Magdin a fost numit consilier onorific al lui Ponta pe comunicare externă

Autor: Departamentul Politic Postat la 16 decembrie 2014 34 afişări

Analistul Radu Magdin, CEO al companiei de comunicare Smartlink din 2012, a fost numit consilier onorific al premierului Ponta în materie de comunicare externă, urmând să se ocupe de strategia de comunicare externă a premierului, cu accent pe poziţionarea României în presa străină, anunţă Guvernul.

"Imaginea României, şi a activităţii guvernamentale sunt priorităţi pentru noi în perioada următoare, fiind important ca reformele aflate în curs să contribuie şi la schimbarea percepţiei cu privire la ţara noastră. Ne dorim o comunicare reînnoită cu media internaţională şi o creştere a profilului României la Bruxelles, Washington şi în alte capitale europene sau globale", afirmă, într-un comunicat, premierul Victor Ponta.

În acelaşi comunicat, Radu Magdin este citat spunând că îl onorează oferta de a lucra pentru imaginea externă a ţării şi a Guvernului, fiind interesat de o cât mai bună reflectare "a României şi a reuşitelor guvernării" în media internaţională.

"România are nevoie de un PR de ţară mult mai bun, este o chestiune de interes naţional, dincolo de sfera politică", spune Magdin.

Radu Magdin are 33 de ani, este analist şi consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012.

Presa a relatat că acesta a lucrat la Bruxelles, la Parlamentul European, ca ofiţer de presă al grupului PSD, iar ulterior pentru Google, ca manager de politici europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
CONSILIER,
/actualitate/analistul-radu-magdin-a-fost-numit-consilier-onorific-al-lui-ponta-pe-comunicare-externa-13722857
13722857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.