Un om de afaceri din Hong Kong a plasat cea mai mare comandă din istoria Rolls Royce

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 decembrie 2014 799 afişări

Stephen Hung, un antreprenor din domeniul imobiliarelor, a plasat o comandă de 30 de Rolls Royce Phantom, aceasta fiind cea mai mare din istoria companiei.

Un om de afaceri din Hong Kong a plasat cea mai mare comandă din istoria Rolls Royce

Evaluată la 20 de milioane de dolari, flota va fi operată de către hotelul Louis XIII din Macau pentru a plimba clienţii înstăriţi. Localitatea este cunoscută ca fiind un paradis al jocurilor de noroc, iar Hung a promis că hotelul va fi unul dintre cele mai luxoase din lume.

Cel mai scump apartament din hotelul de 22 de etaje va costa 130.000 de dolari pe noapte, notează cei de la Business Insider.

"Suntem încântaţi şi onoraţi de faptul că dl. Hung a ales Rolls Royce pentru această comandă", a declarat Torsten Mueller-Oetvoes, CEO al producătorului auto. "Flota de la Louis XIII va fi una dintre cele mai impresionante imagini văzute până acum în Macau, atunci când maşinile vor fi livrate în 2016. Această comandă reafirmă poziţia Rolls Royce ca primă alegere a celor care vor să experimenteze luxul".

Fiecare maşină va fi customizată şi vor avea instrumente de măsură produse de Graff Luxury Watches; în interior, anumite elemente vor fi îmbrăcate în aur.

Pe lângă livrarea maşinilor, Rolls Royce va oferi asistenţă şi celor care realizează drumul de acces la hotel. Compania va oferi de stagii de pregătire şoferilor care ajung să fie angajaţi de hotel.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/un-om-de-afaceri-din-hong-kong-a-plasat-cea-mai-mare-comanda-din-istoria-rolls-royce-13720955
13720955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.