Actorul britanic Tom Adams a murit la vârsta de 76 de ani

Autor: Bogdan Enache Postat la 15 decembrie 2014 73 afişări

Actorul britanic Tom Adams a decedat, joi, la vârsta de 76 de ani, din cauza unei forme de cancer.

"(Tom Adams, n.r.) a fost un adevărat gentleman, personalitatea sa era la fel de amplă şi de caldă ca şi vocea sa... Îi vom simţi lipsa foarte mult", a declarat Emma Harvey, agenta actorului, potrivit contactmusic.com.

Tom Adams a devenit cunoscut pentru rolul personajului Dai Nimmo din filmul de război, din 1963, "Marea evadare/ The Great Escape", în care a jucat alături de Steve McQueen şi Richard Attenborough.

Adams a mai jucat în trei filme de spionaj, tot în anii 1960, şi a dat viaţă mai multor personaje care au apărut în serialele TV "Doctor Who", "Linia maritimă Onedin/ The Onedin Line", "General Hospital" şi "Emmerdale - Afaceri de familie ".

De asemenea, Tom Adams a avut o carieră bogată în domeniul actorilor de voce (voiceover, n.r.), împrumutându-şi vocea pentru multe reclame.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TOM ADAMS,
DECES,
/actualitate/actorul-britanic-tom-adams-a-murit-la-varsta-de-76-de-ani-13720799
13720799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.