ANAF: Nu e exclus ca oameni din Garda Financiară să fi dat contractul Bodu SRL-RCS&RDS. Probe nu sunt

Postat la 07 iunie 2013 73 afişări

ANAF nu exclude posibilitatea ca angajaţii Gărzii Financiare care au controlat societatea lui Dumitru Dragomir, Bodu SRL, să transmită unei terţe persoane contractul de asociere cu RCS&RDS, însă nu sunt probe concludente în acest sens, raportul în urma anchetei pe acest subiect fiind transmis DNA.

ANAF: Nu e exclus ca oameni din Garda Financiară să fi dat contractul Bodu SRL-RCS&RDS. Probe nu sunt

 Ancheta internă a fost declanşată ca urmare a afirmaţiilor preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir potrivit cărora, după controlul ANAF la firma sa, contractul cu RCS&RDS a ajuns în posesia unor persoane din trustul Intact.

"În urma anchetei desfăşurate de Direcţia Generală de Integritate din cadrul ANAF, a reieşit faptul că angajaţii Gărzii Financiare care au instrumentat controlul la societatea SC Bodu SRL au avut în permanenţă acces la contractul de asociere în participaţiune dintre SC Bodu SRL şi SC RCS&RDS SA, nefiind exclusă posiblitatea ca aceştia să-l transmită unei terţe persoane", se arată într-un comunicat al ANAF remis Agenţiei MEDIAFAX.

Documentul mai precizează că, deşi "din cercetarea administrativă făcută de Direcţia Generală de Integritate din cadrul ANAF nu au rezultat probe concludente care să demonstreze transmiterea către terţi a contractului dintre cele două societăţi de către reprezentanţii Gărzii Financiare, întrucat dosarul face obiectul unei cercetări a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), astăzi 7 iunie 2013 s-a înaintat raportul cercetării administrative către DNA în vederea conexării acestora".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anaf-nu-e-exclus-ca-oameni-din-garda-financiara-sa-fi-dat-contractul-bodu-srl-rcs-rds-probe-nu-sunt-10939240
10939240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.