Ana Raduta, redactor BUSINESS Magazin, a castigat premiul "Florin Petria" pentru jurnalism economic

Postat la 17 iunie 2011 106 afişări

Ana Raduta, redactor BUSINESS Magazin, a castigat premiul "Florin Petria" pentru jurnalism economic, acordat de revista Piata Financiara, la categoria Asigurari.

Premiile s-au adresat jurnalistilor cu varsta maxima de 29 de ani, din presa scrisa si online care au publicat in perioada iunie 2010- mai 2011 articole pe teme de macroeconomie, piata bancara, piata de capital, asigurari, pensii private sau business.

Premiantii celorlalte categorii au fost Adelina Mihai, de la Ziarul Financiar (categoria Business); Ana Sabiescu, de la wall-street.ro (categoria Macroeconomie; Ramona Asminei, Economic Times.ro (categoria Piata de Capital) si Alexandra Popa, de la conso.ro (categoria Piata Bancara).

Ana Raduta este redactor al revistei BUSINESS Magazin din luna noiembrie 2007.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ana-raduta-redactor-business-magazin-a-castigat-premiul-florin-petria-pentru-jurnalism-economic-8352851
8352851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.