Americanii nu au milă: Lichidează una dintre cele mai mari fabrici din România

Postat la 12 iunie 2019 442 afişări

Acţionarii Electroaparataj Târgovişte (ELJ), companie listată la BVB cu activitate în fabricarea de aparatură electrică şi accesorii electrotehnice, au aprobat marţi dizolvarea voluntară a societăţii şi numirea Cabinetului Individual de Insolvenţă Lupu Mihaela în funcţia de lichidator al societăţii, potrivit unui raport la bursă.

Americanii nu au milă: Lichidează una dintre cele mai mari fabrici din România

În acelaşi timp, au împuternicit reprezentanţii legali ai companiei în vederea continuării negocierilor şi încheierii unei tranzacţii comerciale cu Sindicatul Valahia sau cu o societate controlată de Sindicatul Valahia, având ca obiect “transmiterea către Sindicatul Valahia sau către o societate controlată de Sindicatul Valahia, a folosinţei sau a proprietăţii asupra tuturor sau a unora dintre activele Societăţii sau asupra întregii afaceri a Societăţii, sau a unei părţi a acesteia”, se arată în anunţul companiei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
americani,
crestere,
fabrici,
lichidare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.