Meleşcanu, despre votul în Diaspora: Am poze cu femei din comisie care au vânătăi

Postat la 11 iunie 2019 46 afişări

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a declarat marţi că, în timpul, alegerilor europarlamentare din Diaspora au fost mai multe cazuri de agresiune verbală şi fizică, adăugând că există mai multe poze cu femei din comisie care au fost bruscate.

Meleşcanu, despre votul în Diaspora: Am poze cu femei din comisie care au vânătăi

„Vă dau imediat. Când doriţi puteţi veni la minister citiţi infograma prin care la Bologna au venit cele 5 autobuze cu 200 de oameni şi care s-au pus la coadă imediat şi după aceea au încercat să creeze probleme că de ce se stă aşa de mult la coadă. Au fost multe alte cazuri, mai ales de agresiune verbală, dar din păcate chiar şi de agresiuni fizice. Avem şi poze cu oameni din comisie care au fost bruscaţi, cu vânătăi. Din păcate, e vorba chiar despre femei”, a declarat Teodor Meleşcanu, marţi, la Parlament.

Potrivit raportului MAE, privind problemele la votul pentru alegerile europarlamentare din Diaspora, au existat „acţiuni coordonate de aducere la vot a unui număr mare de cetăţeni” cu mai multe autocare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
diaspora,
femei,
melescanu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.