Ameninţare primită de Rusia: "Putin, vom veni în Rusia şi vă vom ucide în casele voastre"

Postat la 01 august 2016 432 afişări

Ameninţare primită de Rusia: "Putin, vom veni în Rusia şi vă vom ucide în casele voastre"

Gruparea teroristă Stat Islamic îşi îndeamnă simpatizanţii să efectueze atentate pe teritoriul Rusiei, potrivit unui înregistrări video postată pe reţelele sociale, informează agenţia de ştiri Reuters.

"Ascultă Putin, vom veni în Rusia şi vă vom ucide în casele voastre ... Fraţii mei, declanşaţi jihadul, ucideţi şi luptaţi," este îndemnul unui bărbat mascat care apare în înregistrarea video.

Autenticitatea acestei înregistrări nu a putut fi verificată, însă a fost trimisă de pe un cont de mesagerie electronică utilizat de gruparea teroristă.

Recent, Rusia şi SUA au purtat o serie de discuţii privind despre intensificarea cooperării militare împotriva organizaţiilor teroriste Stat Islamic şi al-Qaida în Siria.

Citit mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
terorism,
grupare,
inregistrari,
islamism,
agentie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.