Ameninţare cu bomba la nunta liderului AUR George Simion

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 august 2022 172 afişări

Ameninţare cu bomba la nunta liderului AUR George Simion

Poliţiştii din Vâlcea au fost sesizaţi sâmbătă cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Măciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări.

Surse judiciare susţin că ameninţarea vizează locul în care are loc nunta liderului AUR.

George Simion se căsătoreşte, sâmbătă, cu Ilinca Munteanu. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, sunt aşteptaţi peste 10.000 de oameni. Invitaţii vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, dar şi mititei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bombă,
nuntă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.