Ambasador rus: Pun pariu pe un milion de euro ca NATO are planuri impotriva Rusiei

Postat la 05 martie 2010 13 afişări

Dmitri Rogozin, ambasadorul Rusiei la NATO, a promis ca va oferi un milion de dolari oricui va dovedi caracterul pasnic al proiectelor Aliantei Nord-Atlantice fata de Rusia, potrivit blogului sau personal, relateaza RIA Novosti in pagina electronica.

"Ofer un milion de dolari oricui imi va dovedi ca NATO nu are proiecte militare impotriva Rusiei ", scrie Rogozin in limbile rusa si engleza pe blogul sau, fara a preciza provenienta acestei sume si procedeul prin care il va recompensa pe castigatorul acestui concurs improvizat. Pentru moment, niciunul din cei 3.686 de vizitatori ai blogului sau nu a reactionat. Anterior, ambasadorul rus la NATO a anuntat intr-un interviu pentru un post rus de radio ca se indoieste de cuvintele secretarului general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, care afirmase ca Alianta nu este un adversar al Rusiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rusia,
NATO,
planuri,
Dmitri Rogozin,
ambasador,
actiuni
/actualitate/ambasador-rus-pun-pariu-pe-un-milion-de-euro-ca-nato-are-planuri-impotriva-rusiei-5717660
5717660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.