Amazon.com a prezentat noua serie de e-readere şi tablete Kindle, cu preţuri de 69-599 dolari - FOTO

Postat la 07 septembrie 2012 15 afişări

Amazon.com a prezentat joi seară, în California, noua linie de e-readere şi tablete Kindle, cu preţuri între 69 dolari şi 599 dolari, atacând astfel şi segmentul premium al pieţei, dominat de iPad-ul produs de Apple.

Noile produse ale companiei au în spate magazinul impresionant de conţinut al retailerului online, care oferă 22 de milioane de filme, seriale şi emisiuni de televiziune, melodii, aplicaţii, jocuri, cărţi şi reviste.

Directorul general al Amazon.com, Jeff Bezos, a prezentat noua gamă Kindle joi seară la Santa Monica, extinzând semnificativ oferta companiei pentru a acoperi cât mai multe nişe pe o piaţă estimată la 66,4 miliarde dolari în acest an, tot mai agomerată, unde şi-au făcut recent apariţia produse branduite Google şi Microsoft, a transmis Bloomberg.

"Nu a fost o lansare de produse, ci mai degrabă o declaraţie de război. Este clar că Amazon vrea clienţii Apple. În acest moment, Amazon nu este o companie pe care Apple să o poată ignora ca rival", a comentat pentru Bloomberg Michael Gartenberg, analist la compania de cercetare de piaţă Gartner.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Amazon.com,
e-readere,
Kindle
/actualitate/amazon-com-a-prezentat-noua-serie-de-e-readere-si-tablete-kindle-cu-preturi-de-69-599-dolari-foto-10033688
10033688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.