Amazon a lansat oficial recrutările la Bucureşti şi vrea să atragă peste 1300 de angajaţi

Postat la 04 ianuarie 2018 1106 afişări

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a demarat oficial campania de recrutări pentru noul său centru din Bucureşti, primele 20 de poziţii disponibile fiind pentru posturi precum cele de ingineri software sau traducători, conform datelor disponibile pe portalul de recrutare al companiei.

Amazon a lansat oficial recrutările la Bucureşti şi vrea să atragă peste 1300 de angajaţi

“Amazon a deschis recent un nou centru de inginerie în Bucureşti, România. Acest birou găzduieşte deja mai multe echipe de ingineri care lucrează la dezvolrarea sistemelor de operare, a platformelor de virtualizare şi a tehnologiilor de reţea care stau în spatele serviciilor web ale Amazon (Amazon Web Services - AWS). Echipele livrează elemente cheie ale fundaţiei tehnice pe care sunt construite AWS şi Amazon. Inovăm constant tehnologiile de cloud computing pentru a îmbunătăţi competitivitatea AWS şi experienţa clienţilor noştri”, conform anunţului publicat pe portalul de recrutări al Amazon.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.