Alstom România: dezvoltăm afacerea locală într-un centru regional

Postat la 12 martie 2014 228 afişări

Compania Alstom România are în vedere extinderea echipei, prin angajarea de ingineri cu un înalt nivel de pregătire în următorii trei ani, precum şi să dezvolte acest centru regional în principal pentru divizia NMS – Network Management Solutions

Alstom România: dezvoltăm afacerea locală într-un centru regional

"Suntem dedicaţi pieţei din România, care devine pentru Alstom un centru specializat şi de export pentru pieţele Power şi Transport în Europa de Est.

Compania este prezentă pe piaţa românească de peste 20 de ani, în special în energie şi transport. Ne propunem să dezvoltăm afacerea în regiune prin tehnologie şi un nivel înalt de specializare, în cadrul unor proiecte importante”, a declarat Gilbert Porcherot, Preşedintele Alstom România.

Alstom are în prezent aproximativ 1.050 de angajaţi în centrele de producţie şi birourile din Bucureşti, Inginerii români oferă deja suport tehnic de specialitate în întreaga lume, în cadrul unor proiecte precum: ECS (Environmental Control Systems) – design, planificare, implementare – NMS (Network Management Solutions) – integrare, dezvoltare de software şi testare – şi contribuie la dezvoltarea unor sisteme computerizate (tehnologie pentru reţele inteligente) pentru jucători importanţi de pe pieţele energetice din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, oferind, de asemenea, servicii în şantier.

De asemenea, compania doreşte să investească în pregătirea personalului său, pentru a deveni un centru regional şi în domeniul semnalizării, în Transport.

Gilbert Porcherot, vice-preşedinte Global Power Sales pentru Europa Centrală şi de Nord (2011-2013), a devenit preşedintele Alstom România începând cu luna mai 2013.

Principalele proiecte Alstom aflate în desfăşurare în România sunt: lucrările la instalaţia de desulfurare a Unităţii 4 a termocentralei Rovinari, precum şi la instalaţiile de desulfurare ale Unităţilor 1 şi 2 ale termocentralei Craiova II (în sectorul Power), contractul de mentenanţă pentrumetroul din Bucureşti, semnat cu Metrorex în 2004, cu o durată de 15 ani, precum şi o serie de contracte cu CFR.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alstom-romania-dezvoltam-afacerea-locala-intr-un-centru-regional-12250594
12250594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.