Allez les rroms!

Postat la 23 august 2010 14 afişări

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a reusit sa abata pentru moment atentia de la scandalul de coruptie in care era implicat, declansand o intens mediatizata operatiune de deportare a cetatenilor rromi din Europa de Est aflati pe teritoriul francez.

Oficialii de la Bucuresti sustin ca pana la sfarsitul acestei luni aproape 400 de rromi din Romania vor fi repatriati fortat, in timp ce Franta a anuntat ca ar fi vorba despre circa 700 de persoane originare din Romania si Bulgaria. Oricum ar fi, gestul Frantei este cel mult unul de imagine, pentru ca, teoretic, cei expulzati se pot intoarce in Occident imediat dupa ce ajung in tara, dreptul lor la libera circulatie nefiind afectat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nicolas Sarkozy,
Franta,
expulzare,
rromi,
minoritati
/actualitate/allez-les-rroms-6979868
6979868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.