Alico Asigurări România cumpără Aviva Asigurări de Viaţă şi Aviva Pensii Private

Autor: Ana Raduta Postat la 30 ianuarie 2012 82 afişări

În această tranzacţie, Alico este intermediarul pentru compania mamă MetLife. Vor fi achiziţionate, de asemenea şi operaţiunile Aviva plc din Cehia, Ungaria şi România.

Se aşteaptă ca finalizarea tranzacţiei să aibă loc în cursul anului 2012, aceasta urmând procedura standard de obţinere a aprobărilor din partea autorităţilor competente. Datele financiare ale tranzacţiei nu sunt date publicităţii.

"MetLife intenţionează să investească pentru a creşte în pieţe cu potenţial ridicat", iar această tranzacţie creează o oportunitate excelentă de a oferi unui număr mai mare de clienţi produse şi servicii mai diversificate, precum şi de a creşte beneficiile din economii de scală pentru operaţiunile locale, deja existente", a declarat Michel Khalaf, Preşedintele MetLife pentru Regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA),Deutsche Bank Securities Inc. a oferit servicii exclusive de consultanţă financiară pentru MetLife.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alico-asigurari-romania-cumpara-aviva-asigurari-de-viata-si-aviva-pensii-private-9188975
9188975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.