Alianţă Franţa-Germania în vederea unei ameliorări a etichetării cărnii în UE

Postat la 21 februarie 2013 10 afişări

Guvernele francez şi german doresc să consolideze etichetarea la nivel european în privinţa originii cărnii din semipreparate, a anunţat miercuri ministrul francez al Agriculturii Stéphane Le Foll.

Împreună cu ministrul german al Agriculturii Ilse Aigner, el speră să iniţieze această dezbatere la Bruxelles "încă de săptămâna viitoare", la reuniunea miniştrilor Agriculturii din ţările Uniunii, a declarat ministrul francez pentru presă.

"Având în vedere că această carne este un ingredient (care reprezintă) mai puţin de 50%, nu există nicio obligaţie de a spune de unde vine, iar acest lucru este cel care este necesar să fie modificat", a subliniat Le Foll.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Alianţă Franţa,
Germania,
etichetăre,
carne
/actualitate/alianta-franta-germania-in-vederea-unei-ameliorari-a-etichetarii-carnii-in-ue-10580907
10580907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.