Alianţă Franţa-Germania în vederea unei ameliorări a etichetării cărnii în UE
Guvernele francez şi german doresc să consolideze etichetarea la nivel european în privinţa originii cărnii din semipreparate, a anunţat miercuri ministrul francez al Agriculturii Stéphane Le Foll.
Împreună cu ministrul german al Agriculturii Ilse Aigner, el speră să iniţieze această dezbatere la Bruxelles "încă de săptămâna viitoare", la reuniunea miniştrilor Agriculturii din ţările Uniunii, a declarat ministrul francez pentru presă.
"Având în vedere că această carne este un ingredient (care reprezintă) mai puţin de 50%, nu există nicio obligaţie de a spune de unde vine, iar acest lucru este cel care este necesar să fie modificat", a subliniat Le Foll.
Cititi mai multe pe www.mediafax.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro