ALERTĂ teroristă în Bali: Autorităţile indoneziene anchetează un presupus complot ce viza staţiunea turistică. Poliţia a găsit o bombă şi materiale explozive

Autor: Mircea Olteanu Postat la 21 august 2016 96 afişări

Autorităţile indoneziene investighează un presupsus complot de comitere a unui atentat la Bali, o populară staţiune turistică, după ce săptămâna trecută au arestat un militant suspectat că ar fi avut legături cu gruparea teroristă Stat Islamic, a anunţat poliţia, potrivit Reuters online.

Poliţia a găsit o bombă şi materiale explozive în locuinţa bărbatului arestat sub suspiciunea că ar fi avut legături cu organizaţia teroristă Stat Islamic şi ar fi fost implicat în planificarea unui atentat sinucigaş, comis luna trecută, ce a vizat o secţie de poliţie din oraşul indonezian Solo. În urma atacului a fost rănit un funcţionar.

Edy Hartono, şeful unităţii de luptă împotriva terorismului, a declarat că poliţia continuă ancheta în cazul presupusului complot terorist ce viza Bali.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INDONEZIA,
TERORISM,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.