Alegerea preşedintelui LPF: Conducătorii de cluburi au început să sosească. Trei protestatari în faţa sediului LPF. Iorgulescu: "Nu mă tem de nimic"

Postat la 14 noiembrie 2013 31 afişări

Conducătorii de cluburi din Liga I au început să sosească, joi, la sediul LPF, unde la ora 12.00 este programată Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul căreia va fi ales preşedintele forului, dintre Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu.

Alegerea preşedintelui LPF: Conducătorii de cluburi au început să sosească. Trei protestatari în faţa sediului LPF. Iorgulescu: "Nu mă tem de nimic"

 Fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, la sosirea la sediul LPF înaintea alegerilor pentru conducerea forului, la care candidează, că nu se teme de nimic, deoarece până acum a mai pierdut, şi că se aşteaptă ca scrutinul să se desfăşoare într-un cadru normal şi corect.

"Nu mă tem de nimic. Am mai pierdut până acum, nu ar fi prima oară. Mă aştept ca aceste alegeri să se desfăşoare într-un cadru normal şi corect şi vorbim după aceea", a spus Iorgulescu.

Gino Iorgulescu a sosit la sediul LPF cu aproximativ 35 de minute înainte de începerea Adunării Generale a forului. Înaintea lui Iorgulescu, au venit la ligă două persoane care s-au ocupat de campania fostului preşedinte al FC Naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegerea-presedintelui-lpf-conducatorii-de-cluburi-au-inceput-sa-soseasca-trei-protestatari-in-fata-sediului-lpf-iorgulescu-nu-ma-tem-de-nimic-11681701
11681701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.