Alecsandra Drăgoi, desemnată Tânărul fotograf al anului 2013, la gala Sony World Photography Awards - FOTO

Postat la 26 aprilie 2013 30 afişări

Alecsandra Raluca Drăgoi a câştigat trofeul pentru Tânărul fotograf al anului 2013 la gala Sony World Photography Awards, organizată joi seară, la Londra.

Alecsandra Drăgoi, desemnată Tânărul fotograf al anului 2013, la gala Sony World Photography Awards - FOTO

 Tânăra româncă s-a aflat pe lista celor trei câştigători de la secţiunea "Youth", iar fotografia ei a fost înscrisă la subsecţiunea "Cultură". Fotografia ei prezintă un obicei popular românesc practicat în noaptea de Anul Nou - Jocul Ursului, informează dailymail.co.uk.

Alecsandra Raluca Drăgoi studiază arta fotografică la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie.

Deschisă fotografilor cu vârsta de până la 19 ani, competiţia Youth caută să descopere următoarea generaţie de fotografi talentaţi.

Ceilalţi doi câştigători de la categoria "Youth", care concurau cu Alecsandra Raluca Drăgoi pentru trofeul acordat Tânărului fotograf al anului 2013, au fost Berta Vicente din Spania (subsecţiunea "Portret") şi Xu Wei Shou din Taiwan (subsecţiunea "Mediu").

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alecsandra-dragoi-desemnata-tanarul-fotograf-al-anului-2013-la-gala-sony-world-photography-awards-foto-10805590
10805590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.