Alba Iulia: Procurorii audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

Postat la 27 ianuarie 2014 43 afişări

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia audiază, luni, mai mulţi localnici şi membri ai echipelor de salvare care pot furniza informaţii despre accidentul aviatic produs în Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, alte cinci persoane fiind rănite.

Alba Iulia: Procurorii audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

 Purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că procurorii care anchetează accidentul aviatic produs săptămâna trecută fac audieri în acest caz.

Chicea a spus că procurorii vor audia, luni, mai multe persoane dintre cele care au ajuns primele la locul accidentului, localnici sau membri ai echipelor de salvare, care pot furniza informaţii. Chicea a adăugat că anchetatorii intenţionează să audieze şi persoanele rănite în urma accidentului, însă nu se ştie încă dacă acestea vor fi audiate luni sau în zilele următoare.

Un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alba-iulia-procurorii-audiaza-mai-multi-martori-in-cazul-accidentului-aviatic-din-apuseni-11972309
11972309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.