Agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy, condamnat la cinci ani de închisoare

Postat la 23 februarie 2012 18 afişări

Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy, care a murit după ce a fost lovit cu pumnul în faţă, în urma unei altercaţii într-un club din Giurgiu, în toamna anului trecut, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de închisoare de către Tribunalul Giurgiu, sentinţa nefiind însă definitivă.

Tribunalul Giurgiu l-a condamnat, miercuri, pe Ionuţ Adrian Tănăsoaia, acuzat că i-a tras un pumn în faţă baschetbalistului Chauncey Hardy, lovitură în urma căreia sportivul a murit, la cinci ani de închisoare, instanţa aplicând pedeapsa minimă întrucât bărbatul şi-a recunoscut fapta. Pentru fapta lui, pedepasa prevăzută de lege este între cinci şi 15 ani de detenţie, sentinţa nefiind definitivă, putând fi atacată cu apel. Instanţa a dispus separarea părţii civile a dosarului, pentru a nu întârzia soluţionarea cauzei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
agresor,
verdict,
condamnare,
Chauncey Hardy
/actualitate/agresorul-baschetbalistului-chauncey-hardy-condamnat-la-cinci-ani-de-inchisoare-9333301
9333301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.