Afirmaţie ironică a premierului bulgar: Bulgaria ar putea cumpăra "gaze de şist ieftine din România"

Postat la 31 martie 2012 14 afişări

Bulgaria ar putea cumpăra "gaze de şist ieftine din România", dacă va construi o centrală termoelectrică în locul proiectului centralei nucleare de la Belene, a declarat vineri seara premierul bulgar, Boiko Borisov.

Borisov a făcut această declaraţie surprinzătoare la o conferinţă cu ministrul Economiei, Delian Dobrev, care tocmai revenise de la Moscova, unde a avut discuţii despre energie, după ce Guvernul bulgar a anunţat că renunţă la construirea centralei nucleare de la Belene, relatează site-ul Novinite.com.

"Dacă românii vând gaze de şist ieftine de la Chevron, va exista o conductă, de ce să nu cumpărăm dacă le-am interzis aici şi suntem aşa bogaţi ca să cumpărăm de la România", a declarat Borisov, întrebat dacă eventuala centrală termoelectrică de la Belene ar putea fi alimentată cu gaze de şist din Bulgaria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
Bulgaria,
"gaze de şist"
/actualitate/afirmatie-ironica-a-premierului-bulgar-bulgaria-ar-putea-cumpara-gaze-de-sist-ieftine-din-romania-9459787
9459787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.