Afacerile globale ale Roche cresc cu 6% după primul trimestru

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 aprilie 2013 20 afişări

Grupul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor globale în primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rată de schimb constantă, ajungând la 11,6 miliarde franci elveţieni, datorită cererii crescute pentru produsele oncologice şi testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.

Afacerile globale ale Roche cresc cu 6% după primul trimestru

De asemenea, lansarea cu success a două noi molecule destinate cancerului de sân în Statele Unite şi în Europa, a constituit un vector important de creştere.

„Am început anul 2013 în forţă datorită unei creşteri organice susţinute. Lansarea în Statele Unite şi Europa a celor două noi medicamente destinate tratării cancerului de sân ne va ajuta să ne îmbunătăţim poziţia de lider pe piaţa produselor oncologice. Luând în considerare rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al anului 2013 am încredere că ne vom îndeplini obiectivele pentru întreg anul”, a declarat Severin Schwan, CEO al Roche.

Pentru anul 2013, Grupul Roche estimează o creştere a vânzărilor intr-un ritm similar cu cel înregistrat în anul 2012, la o rată de schimb constantă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
afaceri,
roche
/actualitate/afacerile-globale-ale-roche-cresc-cu-6-dupa-primul-trimestru-10753835
10753835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.