Vass: 125.000 de bugetari ar putea fi restructurati anul viitor

Postat la 03 iunie 2010 14 afişări

Numarul angajatilor din sectorul bugetar care va fi redus anul viitor depinde de evaluarile fiecarei institutii publice, dar poate aparea nevoia unor suplimentari de restructurare de 125.000 persoane pe langa cei 70.000 bugetari restructurati in 2010, spune Andreea Vass-Paul, consilierul premierului

"Viteza cu care se reia cresterea salariilor si a pensiilor depinde in mare masura de viteza cu care restructuram numarul de bugetari in administratia publica. Ne-am propus in acelasi pachet de masuri de austeritate o restructurare de cel putin 70.000 de bugetari pana la sfarsitul anului, ori asta se traduce in revenirea foarte rapida la nivelul actual al salariilor si pensiilor", a spus consilierul premierului, intr-o declaratie acordata Pro TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Vass,
bugetari,
restructurari
/actualitate/afaceri/vass-125-000-de-bugetari-ar-putea-fi-restructurati-anul-viitor-6265437
6265437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.